Detta var intressant. Lite som folkvisa och pop på en och samma gång.
Öppet är somrig kärleksvisa som då mixar det klassiska med dagens pop och gör det väldigt lyckat skulle jag säga. Så även om det kanske känns lite annorlunda till en början, så kan jag försäkra dig om att att annorlunda är alltid bättre.
Bakom singeln hittar vi Johan Stattin – eller Johanan som artistnamnet är. Om singeln berättar han:

Följ på Apple Music

”Med moderna ingredienser, har jag stöpt Öppet i en tidlös form. Lite Bellman, lite Taube, kanske ett uns Vreeswijk inbakat i en sjörövargungig Tom Waits-doftande prodd. Den talar om vikten av att låta hjärtat förbli öppet även genom svårmod, om sårbarhet som en dygd och förutsättning för sann intimitet. Den talar om förening, om två som blir ett. Det är en riktig kärlekslåt helt enkelt.”

Planen är att släppa en EP innan årskiftet, så vi lär höra en del andra låtar både här i bloggen och i Apple Music innan dess.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011