Det som är skönt med Morten Harkets soloplatta är att han inte direkt försöker göra ett ungdomligt album -som vi sett alldeles för många exempel på äldre artister göra den senaste tiden.
Han fortsätter delvis på den gamla vanliga A-ha -stilen med lätt melankolisk pop, snyggt producerad av Peter Kvint , Erik Ljunggren och Steve Osborne . Samtidigt känns det vuxet, med en viss inriktning på P4:a publiken som nu är 40-något men fortfarande minns Take on me med bultande hjärta.
Tyvärr blir dock albumet trots sitt polerande, ganska slätstruket i sin helhet.
Många spår låter lika och även om Jocke Berg och Martin Sköld bidragit med en låt, samt att Morten gör en helt okej version av Kents Kärleken väntar (Burn money burn ) lyfter det aldrig och blir fantastiskt. Inte ens den Pet Shop Boys -skrivna Listening tar albumet till högre nivåer, utan det mesta håller sig kring tre iTunes-stjärnor när man lyssnar på det.

Popmuzik Lover Patreon

55%

Ladda ner dessa låtar: Scared of heights , Listening , I’m the one .

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011