Äntligen jul och med det får vi frossa i massa julmusik! En av de bättre jullåtar som vi bara måste uppleva varje jul är Last Christmas med Wham! Denna fantastiska poplåt dök upp första gången 1984 och har med tiden blivit en viktig ingrediens inför julen. I år skapades till och med leken Whamageddon, där man skulle försöka ”överleva” julen utan att höra den klassiska låten. Så snart man gjorde det ”åkte man ut”, och med det kunde man åter frossa i Last Christmas.

Skicka in din musik

För att göra julen än mer julig, har jag här gjort en spellista med massa tolkningar av låten. Allt från självaste originalet till olika tolkningar. Det är pop, rock, klassiskt, lofi och hifi och även Svekets svenska version. Så låt Whamageddon komma och njut av en av de bättre jullåtar som faktiskt finns.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011