pop

Isa – After you (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Isa har alltid imponerat med sina ballader. Senaste singeln After you är definitivt inget undantag. Så mycket känsla i rösten tillsammans med en mycket vackert arrangemang och sångerskan skapar än en gång magi för oss lyssnare. 

Singeln är skriven av Isa tillsammans med pojkvännen Filip Groundstroem samt Garren Edwards

Om låten berättar Isa: 

After you berör mig så vansinnigt mycket. Låten handlar om att längta efter något eller någon, och för mig handlar den om hur mina drömmar ger mig styrkan att aldrig ge upp min musik. Mitt artisteri är en så stor del av vem jag är som person så det känns väldigt speciellt att dedikera en låt till det. Låten kom till när min nära vän Garren Edwards reste från LA till Stockholm för att besöka mig. Vi hade en sjukt intensiv vecka av låtskrivande och den sista kvällen gick alla och la sig, förutom Garren som stannade uppe själv och skrev After you. Jag blev så tagen när vaknade och hörde låten, så jag bestämde mig för att skriva ett stick och släppa den.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.