Isa har alltid imponerat med sina ballader. Senaste singeln After you är definitivt inget undantag. Så mycket känsla i rösten tillsammans med en mycket vackert arrangemang och sångerskan skapar än en gång magi för oss lyssnare. 

Singeln är skriven av Isa tillsammans med pojkvännen Filip Groundstroem samt Garren Edwards

Om låten berättar Isa: 

Popmuzik Lover Patreon

After you berör mig så vansinnigt mycket. Låten handlar om att längta efter något eller någon, och för mig handlar den om hur mina drömmar ger mig styrkan att aldrig ge upp min musik. Mitt artisteri är en så stor del av vem jag är som person så det känns väldigt speciellt att dedikera en låt till det. Låten kom till när min nära vän Garren Edwards reste från LA till Stockholm för att besöka mig. Vi hade en sjukt intensiv vecka av låtskrivande och den sista kvällen gick alla och la sig, förutom Garren som stannade uppe själv och skrev After you. Jag blev så tagen när vaknade och hörde låten, så jag bestämde mig för att skriva ett stick och släppa den.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011