Raindear är nu tillbaka med singeln World below. Än en gång ger Rebecca Bergcrantz oss alla skönt pulserande elektro, med mörk underton i produktionen och den stark melodi. Tungt och hittigt på samma gång. Så helt klart min påse. 
Om singeln berättar sångerskan: 

POPMUZIK LOVER 2

”Den är järv, syndig, lekfull och dum. Den ger känslan av att världen är lindad runt ens finger. Jag skrev låten efter en vild sommarnatt som slutade som en dansfest i gryningen i en övergiven tågtunnel ”


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011