Martin Redhe Nord är just nu aktuell som Quasimodo i musikalen Ringaren i Notre Dame efter Disney-filmen med samma namn. En uppsättning som hyllats av såväl kritiker som publik när den just nu går på Göteborgsoperan. 
Tidigare har vi kunnat se Martin i uppsättningar av bland annat Mamma Mia,  Book of Mormon och som sidekick till Lena Philipsson i hennes krogshow Min drömshow.

Nordiska Favoriter

Men för oss popnördar så har Martin även släppt två mer renodlade poplåtar under sitt alias Drillpojken för några år sedan. Då gjorde jag en intervju med Martin över telefon i samband med det projektet som du kan läsa här

Nu när han ändå jobbar i Göteborg kände jag att det var dags att ses över en fika och snacka om musikaler och poplåtar som en poddintervju. Sagt och gjort. Martin stod för bulle och jag för te, sedan satte vi oss och pratade om allt från inspiration, till frustration, auditions och popkarriär. 

Du hör intervjun via Podcaster eller Acast samt här nedan. 
Mycket nöje. 

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.