Martin Redhe Nord är just nu aktuell som Quasimodo i musikalen Ringaren i Notre Dame efter Disney-filmen med samma namn. En uppsättning som hyllats av såväl kritiker som publik när den just nu går på Göteborgsoperan. 
Tidigare har vi kunnat se Martin i uppsättningar av bland annat Mamma Mia,  Book of Mormon och som sidekick till Lena Philipsson i hennes krogshow Min drömshow.

Covered PSB

Men för oss popnördar så har Martin även släppt två mer renodlade poplåtar under sitt alias Drillpojken för några år sedan. Då gjorde jag en intervju med Martin över telefon i samband med det projektet som du kan läsa här

Nu när han ändå jobbar i Göteborg kände jag att det var dags att ses över en fika och snacka om musikaler och poplåtar som en poddintervju. Sagt och gjort. Martin stod för bulle och jag för te, sedan satte vi oss och pratade om allt från inspiration, till frustration, auditions och popkarriär. 

Du hör intervjun via Podcaster eller Acast samt här nedan. 
Mycket nöje. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011