Trion Fun. har med singeln We are young – som de framför med Janelle Monáe – gjort en av 2011-års bättre singlar. En underbar nattlivs-epos för oss 30-plusare.
Albumet i sig lever  kanske inte upp till just den låten, men det är trots allt ett ganska trevligt och välpolerat sällskap. Vissa låtar är lekfulla och ibland till och med barnsligt ungdomliga som It gets better , som med det kanske inte riktigt passar in bland resten av låtarna.
Jag kan dock inte låta bli att få en del 80-tals Toto -vibbar av produktionen på många av låtarna.

Apple Music

55%

Ladda ner dessa låtar: Some nights – Intro , We are young , Carry on .

Fun.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.