Sak jag lärt mig idag: det finns ett Oxford även i USA. Det ligger i Mississippi och huserar elektropopgruppen And The Echo.
Det är en duo som består av Winn McElroy och Morgan Pennington. Tillsammans har de släppt två EP och nyligen släppte de singeln Made for you och är då första låten sedan Februari 2017.

Popmuzik Podcast

Resultatet är i alla fall underbart poppigt och synthigt. Så gillar du just de ingredienterna i en låt så ska du definitivt klicka igång låten här och nu.

Missa inte: Du hittar även Made for you i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

And The Echo
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.