Sak jag lärt mig idag: det finns ett Oxford även i USA. Det ligger i Mississippi och huserar elektropopgruppen And The Echo.
Det är en duo som består av Winn McElroy och Morgan Pennington. Tillsammans har de släppt två EP och nyligen släppte de singeln Made for you och är då första låten sedan Februari 2017.

Favoriter Apple Music

Resultatet är i alla fall underbart poppigt och synthigt. Så gillar du just de ingredienterna i en låt så ska du definitivt klicka igång låten här och nu.

Missa inte: Du hittar även Made for you i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

And The Echo
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011