Salem Al Fakir och Vincent Pontare är tillbaka med sitt musikprojekt Vargas & Lagola. De har ju redan haft hits med singlar som Rolling Stone och More than you know, och nu är det dags för herrarna att ta över 2018 med singeln Roads.

Apple Music

Skön country-inspirerad dansant pop som med sin lekfullhet och samtidigt vemodighet sätter kursen utmed landsvägen för ytterligare en hit för herrarna. En bra vän att ha med på roadtrippen eller i spellistan. Ja, du hittar den även i bloggens spellista här nedan.

Vargas & Lagola
@Facebook

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.