Salem Al Fakir och Vincent Pontare är tillbaka med sitt musikprojekt Vargas & Lagola. De har ju redan haft hits med singlar som Rolling Stone och More than you know, och nu är det dags för herrarna att ta över 2018 med singeln Roads.

Popmuzik Lover Patreon

Skön country-inspirerad dansant pop som med sin lekfullhet och samtidigt vemodighet sätter kursen utmed landsvägen för ytterligare en hit för herrarna. En bra vän att ha med på roadtrippen eller i spellistan. Ja, du hittar den även i bloggens spellista här nedan.

Vargas & Lagola
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011