Alltså, Deja Vu är verkligen en lysande singel av Julia Adams. Låten är skriven tillsammans med Albin Johnsén och Mattias Andreasson samt producerad av norska Skinny Days.
Julia berättar om singeln:
”Jag hade precis lyssnat på Beyonces gamla låt Deja vu på väg till studion och skrev ner textraden ”svär det är deja vu” (Beyonce sjunger; swear its deja vu). Sen sa jag bara att jag ville skriva en låt med den textraden och temat föll på plats direkt. Om att falla tillbaka in i gamla destruktiva situationer/relationer, men att till sist inse och då stå upp för sig själv och sitt eget värde och gå vidare.”
Idag släpptes textvideon till låten, så höj volymen och sjung med.

Skicka in din musik

Julia Adams
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011