Läcker alternativ r&b med Bernhoft , tagen från kommande EP:n The Morning Comes som släpps den 20:e Januari.
Visceral kom till när jag jobbade med en synth jag precis hade fått tag i och arbetade med lite sång/melodi-idéer jag hade men fastnade lite. Jag tog upp arbetet igen någon månad senare och tyckte det var något magiskt med det stycket jag hade jobbat med. Samtidigt som detta tänkte jag mycket på Rachel Dolezal , om henne och NAACP i Spokan, Washington, då jag tycker det var väldigt intressant om förhållandet till utseende, etnicitet och tillhörighet.”
Videon är regisserad av August Segerholm och du ser den här.

POPMUZIK LOVER 2

Bernhoft
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011