Varje år kommer det en flod av julsivor, där artister i de flesta fall gör sina versioner av redan kända jullåtar som återvinns år efter år.
Vissa skriver egna jullåtar som ibland till och med blir riktigt bra – som Snön föll med Peter Jöback , som jag fortfarande håller som en av de bästa jullåtar som skrivits i modern tid.
Årets stora överraskning för mig är konstellationen Editors   Tom   Smith & Andy Burrows  från Razorlight , som med Funny Looking Angels gjort en popskiva med skön vinterkänsla – mer än julkänsla.
Det är allt från ett par direkta jullåtar till den snygga covern av Yazoos Only you .
För mig passar den perfekt en grå Decembernatt lika väl som en gnistrande vinterdag i Februari. Ett album som jag känner komma vara med mig kommande vintrar.

Svensk Pop Apple Music

80%

Ladda ner dessa låtar: This ain’t New Jersey , When the Thames froze , Only you .

Funny Looking Angels - Smith & Burrows

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011