Julia Ekelöf följer idag upp debuten Heal Me med RIP. Likt föregångaren är låten ett samarbete med de norska stjärnproducenterna Dag Holtan och Halvor Folstadsom.
Resultatet är en läcker mix av elektronsika beats och r&b-producktion som definitivt kommer platsa i era spellistor.
Julia berättar:
”Musik har funnits med mig hela livet. Det har alltid varit en självklarhet för mig att jag ska dansa och sjunga. Att allt slit och svett ger utdelning är en dröm som blir till verklighet.
Jag studerar heltid på Base23 med inrikting musikal. Vid sidan om skriver jag musik men ingenting hade varit möjligt utan dessa fantastiska personer som hjälpt mig på vägen.
RIP handlar om att frigöra sig och kampen om att växa upp, känslor som tar över och hur det är att känna sig vilsen. Texten relaterar till mitt liv och allt jag sjunger om är så äkta som det kan bli.”

POPMUZIK LOVER 2

Julia Ekelöf
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011