Årets temalåt för Stockholm Pride är Kärleken är vi som framförs av Evelina Olsén . Låten är än en gång ett samarbete med författaren Camilla Läckberg som skrivit texten.

POPMUZIK SUMMER

Kärleken är vi är en låt tillägnad min fru Sofie , men också en hyllning till kärleken i stort. En uppmaning att våga kasta sig ut, våga gå utanför sina egna ramar och gränser. För mig var det just så, jag hade bara levt med män när den stora kärleken plötsligt slog ned från ett oväntat håll,” säger Evelina Olsén.

”Min utmaning var att hitta ord som beskrev Evelinas och Sofies kärlekshistoria och varför den borde få vara självklar. Kärleken är vi är Evelinas berättelse, men den är samtidigt många andras berättelse, och det är det som gör den så fantastisk,” berättar Camilla Läckberg.

Här kan ni se lyssna på singeln samt se videon.

Evelina Olsén
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011