Foto: Magnus Bergström
Foto: Magnus Bergström

Premiär i Being Blogged NYDo it anyway är andra singeln som tagits från Next Stop: Horizons nya album som släpps senare i år. Låten är något som liknar en dystopisk kampsång som manar till motstånd mot det förväntade i en värld som tycks falla sönder på många plan. Allt komponerat och sammansatt i Majorna, Göteborg i bandets egna studio.
Så fram med banderollerna och ta er ut på gatorna till tonerna av Do it anyway , för detta är kamplåten alla kan stå upp till.
Låten har premiär här i bloggen.

DOLBY ATMOS


Next Stop: Horizon
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011