Cosmos & Creature - Team (Iggy Azalea Cover)

Följ på Apple Music

Den amerikanska duon Cosmos & Creature har gjort en cover på Iggy Azalea s låt Team och du kan lyssna på den här under. Duon som består av Molly Moore och Brandyn Brunett har synts lite överallt den senaste tiden och har gästat olika låtar, bland annat la de sång på Vicetone s senaste singel Bright Side . De har även båda två solokarriärer som börjar ta fart och då de gör det mesta tillsammans så går de nu alltså under namnet Cosmos & Creature när de släpper musik ihop, jag gissar att vi inom kort även kommer få höra egenskriven musik. De är talangfulla och arbetar hårt, jag hoppas att de får sitt stora genombrott under året. Kan även nämna att Brandyn tackade nej till att vara med i årets upplaga av American Idol, det är att våga följa sina drömmar det.

Cosmos & Creature @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011