Lagom var den allra första låten jag skrev till mitt nya album. Den satte soundet och känslan för mina nya låtar. Texten beskriver hur jag känt det senaste året. Den handlar om hur viktigt det är att följa sin magkänsla och våga gå sin egen väg och även hur befriande det var när jag väl gjorde det. Den beskriver min frihetskänsla. Därför har jag valt den som min nästa singel!”
Så beskriver Darin låten Lagom , som inleder hans svenskspråkiga album Fjärilar i magen . Idag släpptes den som singel, och ni hör den här.

Nordiska Favoriter

Darin
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011