Stina Rebelius - Luftslott
Nu har den vackra och filmiska singeln Luftslott med Stina Rebelius fått en video signerad Magnus Peterson .
Stina kommer från Göteborg, och detta är hennes första släpp. Till sin hjälp har hon Henrik Skanfors från Rainmode som producerat singeln.

Nordiska Favoriter

Detta säger sångerskan om singeln:
Luftslott handlar om valen vi alla står inför någon gång i livet. Om att det ibland är enklare att inte följa sitt hjärta, att måla upp sin egen verklighet och leva i den. Jag vet hur tom man blir med tiden och att man vänjer sig vid det. Något jag önskar att ingen ska behöva göra. Med Luftslott vill jag påminna om vad som händer då…
Jag spelade upp Luftslott för Henrik Skanfors, en artist som jag beundrar och inspireras av. Han svarade mig och ville hjälpa mig att producera Luftslott. Jag är så oerhört tacksam över det! Sången har jag lagt i min garderob. Jag tyckte att det passar med ett lite opretentiös och operfekt sound till denna låt.”
[wpbanners id=”5″]

Stina Rebelius
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011