I vintras ställde Ben Ivory upp i den tyska uttagningen till Eurovision där han kom på en kanske inte så smickrande sjundeplats med låten The Righteous ones .
Nu har han dock hämtat sig från förlusten och spelat in sin debutskiva Neon Cathedral .
Skivan är fylld med dansanta poplåtar där Ben antar rollen som en manlig Kylie .
Visst allt kanske inte går till historien, men jag tycker ändå att det funkar bättre än väntat. (Speciellt om man tänker vilken nivå det brukar vara på de manliga Melodifestivalsartisternas popalbum här i Sverige) Det är ett ganska bra div i låtarna och jag kan tänka mig att den bildfagre killen går hem i just bögkretsar.
Själv kan jag inte sluta fascineras av hur lik Marc Almond Bens röst är. Men jag kan tänka mig att han influerat honom en hel del.

POPMUZIK LOVER 2

55%

Ben Ivory

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011