Det måste vara så tacksamt att heta Håkan Hellström . I alla fall när man får spela på Way Out West mitt i sin egna hemstad.
Kärleken från publik och artist blir liksom ömsesidig och hela Slottsskogen förvandlas till ett hav av kärlek till Göteborgssonen.
När han nu tre år senare ställes sig på Flamingoscenen är han två album rikare och det har släppts böcker, en dokumentär samt gjorts en film på hans låtar.
Med andra ord går det nog inte för en artist att bli större i Sverige.
Ändå är han samma Håkan som han alltid varit.
Den söta killen som inte riktigt förstår att allt detta händer. Att alla är här för honom. För han tycker synd om dem som missade Neil Young i går och gläds med dem som ska se ”bandet han värmer upp för” nämligen The Knife .

Svensk Pop Apple Music

Håkan spelar igenom gammalt och nytt från sin katalog. Ju äldre det är desto bättre respons får han.
Vissa låtar behöver han knappt ens sjunga. Alla som är här kan texterna och följer varje vink från scenen.
Okej, det är kanske inte lika magiskt som för tre år sedan, men vad fan. Ni som klagar på att Håkan bara får höga betyg måste jag tyvärr göra besvikna även i denna blogg.
Är man här och upplever det, förstår man de där betygen. För att se alla människor i konfettiregn som från scenen till längst bak stå och dansa till En vän med en bil och Känn ingen sorg för mig Göteborg är liksom just så magiskt det kan bli.

80%

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011