Moa Michaeli skulle kanske passera hos vissa som ännu en Veronica Maggio -kopia, men ärligt – detta är galet bra.
Hon är en 18-årig tjej från Stockholm som gör elektronisk popmusik med en twist. Hennes text till debutsingeln Om man bäddar får man ligga har verkligen den där twisten.
Låten är skriven som en hämnd efter att ha blivit dumpad. -För det är ju alltid så, utifrån personliga nederlag kommer alltid den bästa kreativiteten (och bästa låtarna)!
På gymnasiet träffade hon producenterna Felix Flygare & Carl Silvergran som står för musiken. Trion har även gjort den lysande låten Låt mig aldrig bli nyker som ni kan hitta som b-sida till låten.
Själv säger hon att hennes liv är som en amerikansk b-film med ett tillsvidare olyckligt slut. Men jag vet inte. Detta är absolut början på något bra, så b-filmen kan nog bli en riktig kioskvältare efter ett tag.

Nordiska Favoriter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011