Hanna Gravdal är en 23-årig artist från Norge som just nu är aktuell med sitt debutalbum Day By Day. Ett album som sångerskan berättar handlar om att växa upp och om att få livet kastat i ansiktet och uppleva hur allt kan falla samman. Om att livet inte alltid blir som man förväntat sig. Men den handlar också om att ställa sig upp och att sakta men säkert hitta tillbaka till livet igen.

DOLBY ATMOS

”Sångerna skrevs vid en tidpunkt i mitt liv när livet plötsligt vände upp och ner på grund av sjukdom. Det var tufft att ha så många mål och drömmar men att inte kunna göra allt jag ville göra. Därför var jag tvungen att försöka hitta nya vägar mot drömmen i en takt som passade mig och min kropp. Flera av låtarna skrevs på små post-it-lappar från min säng och inspirerade av dagboksanteckningar.”

Hanna Gravdal

Efter singlarna Tell her, Listening, Time will tell och Run släpps With you som fokuslåt tillsammans med albumet.

Foto: South Coast Creative

With you har en varm och medryckande produktion. Det är en hoppfull låt om att bli upplyft av alla de människor som står vid din sida när livet raserats. Som hjälper en genom livets svåra stunder och som hjälper en hitta gnistan igen. Ett väldigt fint budskap och en härligt peppande poplåt där sångerskan fina stämma lyfts fram av det sköna arrangemanget av medryckande trummor och gitarrer.

Visst är det en härlig låt Hanna bjuder oss på? Det är en fin påminnelse att vänner är det viktigaste vi har när livets vindar blåser lite för hårt och saker känns jobbigt. Så jag hoppas att du uppskattar denna låt lika mycket som jag gör.

Om du uppskattar att upptäcka alla nya låtar i bloggen och vill stötta jobbet med Popmuzik får du gärna bli Patreon. Ditt bidrag som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover gör det möjligt att fortsätta driva bloggen vidare som den enda svenska musikblogg som dagligen uppdateras med nya musiktips varvat med intervjuer och annat musikrelaterat. Tack för att du ser ett värde i all tid som läggs ner i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011