Darin sjunger om att luta sig in i ens mörka sida på singeln Moonlight. Likt en varulv tar månskenet fram en annan sida av honom som han inte kan kontrollera.

Popmuzik Podcast

Produktionen är skönt pulserande med sin synthiga 80-talsarrangemang. Det är läckert och lekfullt, samtidigt som Darin här blir till en svensk The Weeknd, vilket jag inte kan klaga på. Jag gillar ju Darin när han tar med oss ut på dansgolvet och släpper kontrollen. Precis som månen gör med honom.

Och ja, kanske den mest förföriska blick jag sett från Darin på ett skivomslag. Inte tråkigt det heller.

Videon till Moonligt är regisserad av Gustav Stegfors, och i den kan vi se Darin poseringsdansa vid ”ett av de coolaste ställen på Mallorca”, som ser ut lite som ett grustag vid havet. Effektfullt är det i alla fall och snyggt med nattscenerna vid bilen.

Om du gillar Moonligt och att läsa om all musik som dagligen läggs upp i bloggen, får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Då bloggen inte har någon reklam eller rika finansiärer i ryggen, utan bara drivs för passionen för musiken och att lyfta duktiga artister, så betyder all hjälp som jag kan få från Patreons mycket. Du kan tillexempel bli Popmuzik Liker för så lite som 12 kr i månaden. Så har du möjlighet får du gärna stötta. Tack.

Om du gillar filmer bakom kulisserna på en videoinspelning, så kan du se arbetet med videon till Moonligt här:

Vad tyckte du?
+1
2
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011