Genom att låna från Donna Lewis ikoniska hit I love you always forever från 1996, skapar Romy en sprudlande sommarhit i form av singeln Always forever. Resultatet är en lysande mix av klubb- och popmusik som kommer spelas över de varma sommarnätterna, i alla fall i min värld.

DOLBY ATMOS

Always forever är skapad tillsammans med producenten Fred again… Här får de lekfulla syntharna och energin i musiken göra detta till bubblande pop som kännes som ett euforiskt lyckorus. Underbart!

Musikvideon till Always forever är ett samarbete mellan Romy och den hyllade regissören och filmskaparen Charlotte Wells.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011