Just nu är Lotta Wenglén aktuell med EP:n Startdust & Debris och med den följer hon upp hennes första svenska EP Alla Andra Ska Dö från 2020. Men Lotta har definitivt inte legat på latsidan sedan dess. Hon har bland annat släppt EP:n Wellness i början av året tillsammans med Måns Wieslander och deras gemensamma musikprojekt Blind Lake.

Favoriter Apple Music

I samband med att Lotta besökte Göteborg träffades vi för en poddintervju där hon berättade mer om arbetet med EP:n och låtarna. 
Vi pratar bland annat om hur det är att driva eget skivbolag och studio, samt om musik som inspirerat Lotta genom åren. Hur hon kom in på att skriva musik till teater och filmer, samt om hennes mest streamade låt Hon é blå från Blådårar 2 som fått ett uppsving nu under Fotbolls-VM. 

Som vanligt blir det ett öppenhjärtligt och avslappnat samtal om och med personen bakom musiken.
Trevlig lyssning. 

Du hör EP:n Stardust & Debris här nedan.

Lotta Wenglén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.