Moby har precis meddelat att han kommer släppa albumet Always Centered At Night den 14:e Juni. Ett album som samlar de samarbeten artisten släppt senaste tiden under just det namnet. Tretton låtar blir det allt som allt och med det lika många samarbeten.

Följ på Apple Music

Senaste smakprovet från albumet är Dark days, som framförs av den amerikanska jazzsångerskan Lady Blackbird.

”Jag hörde Lady Blackbird sjunga första gången för några år sedan och jag blev kär i hennes röst. Jag flyttade himmel och jord för att försöka arbeta med henne.”

Moby

Resultatet är en soulfylld kombination mellan sångerskan starka och uttrycksfulla röst, tillsammans med Mobys skönt medryckande arrangemang. Det är ju precis här, mellan dans, pop och den tidlösa musiken som blues, soul och jazz erbjuder där just Mobys musik blir som mest spännande och effektfull.

För den som vill uppleva Moby live, så kommer artisten till Europa för några spelningar till hösten. Tyvärr blir det inget stopp i Sverige, men Berlin får väl ses som tillräckligt nära.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011