Efter några singlar är Viktor Ahinko nu aktuell med EP:n Som Du, där han samlar sina senaste släpp och ger oss nya låten Stum.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuder den 20-årige artisten från Örebro oss på emotionell pop som målas upp av en skön melodi som färgats av behaglig beats. Jag fastnade i alla fall för låten, som handlar om när man snabbt får känslor för en person.

Om singeln berättar Viktor för bloggen:

”Man vill inte ta saker för hastigt, men samtidigt känner man så mycket så man bara vill driva det framåt och ge allt. Stum är bollandet mellan två personer som försöker lära känna varandra och lära sig läsa varandras signaler.”

På det hela skulle jag säga att det är bra radiopop som Viktor bjuder oss på och jag känner att den unga sångaren levererat med låtarna som nu samlats på EP:n.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011