Artisten och producenten Martin Permer inleder sitt 2024 med att släppa singeln Together in Japan. Denna gång har Permer samarbetat med Michael Lövgren (Milo Blue) för att ge oss en härligt medryckande och dansant poplåt som verkligen inleder året på bästa sätt. Det är en retrodoftande poplåt fylld av energi och på det hela skönt upplyftande. Jag skulle nog redan nu kalla den för en blivande klassiker i mina spellistor, för den gav i alla fall mig den där glada energiboosten man alltid behöver.

Svensk Pop Apple Music

Om du älskar retropop och gillar när det blir den där lekfulla känslan i elektronisk dansmusik. Ja, då har du kommit helt rätt. För även om vi kanske inte är tillsammans i just Japan, så kan vi vara tillsammans på dansgolvet till denna popdänga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011