Den irländske singer-songwritern Pauric O’ Meara lämnar ingen oberörd när han här släpper singeln Adore. En öppenhjärtig och personlig låt om hjärtesorg som verkligen fångar lyssnaren. Arrangemanget är dels gitarrpop men också snygga filmiska stråkar som skapar en dramatisk känsla till musiken.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar Pauric:

Adore är en personlig hjärtesorg som hamnat på papper. Det handlar om hur det känns att bli älskad villkorligt och kampen som vi kämpar för att uppnå det vi förtjänar. För vissa löser det sig till det bättre i längden, för andra blir det bara värre tills det inte finns någon väg tillbaka.

När vi spelade in den här singeln från början kändes inte spänningen i vad texten porträtterar till sin fulla potential, vilket kändes av hela bandet, eftersom vi alla kunde relatera till historien. Lagren av strängar ger liv åt denna spänning och har gjort min personliga sång från en berättelse, till en visuell och känslomässig utforskning av hur det känns att vara i en sådan position.”

Adore är producerad av Daniel De Burca och är första av tre singlar artisten släpper de kommande månaderna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011