Bandet Live In Color från Jönköping är tillbaka med ännu en hit. Med en stor och fet ljudbild levererar de här singeln Letter to my future lover. En låt med härlig energi och ögonblicklig refräng, med andra ord så har den alla ingredienser för att tillfredsställa de flesta lyssnarna.

Nordiska Favoriter

Letter to my future lover var faktiskt en låt som tog bandet nio år att få till. Ibland behöver låtar få tid på sig att mogna och hitta sin rätta form. Men det känns ju också som att Live In Color hittat helt rätt med låten, eller vad säger du?

Live In Color

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011