Conan Gray är i ett mindre fungerande förhållande på nya singeln Killing me. Här sjunger den amerikanska sångaren om hur den andre bedrar honom och hur han ändå inte kan släppa tankarna på personen, vilket gör att hen mer eller mindre dödar honom.

Popmuzik Lover

Låten i sig inleds avskalat till ett piano, innan den exploderar i ett pulserande 80-talsarrangemang som fick mig att bli helt lycklig. Det är som Conan lyssnat på Bonnie Tylers Holding out for a hero under arbetet med låten. Men det är ju detta vi förväntar oss när Max Martin och Oscar Holter är med och drar i spakarna. Då blir det mer eller mindre fantastiskt.

Conan Gray

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.