Conan Gray är i ett mindre fungerande förhållande på nya singeln Killing me. Här sjunger den amerikanska sångaren om hur den andre bedrar honom och hur han ändå inte kan släppa tankarna på personen, vilket gör att hen mer eller mindre dödar honom.

Favoriter Apple Music

Låten i sig inleds avskalat till ett piano, innan den exploderar i ett pulserande 80-talsarrangemang som fick mig att bli helt lycklig. Det är som Conan lyssnat på Bonnie Tylers Holding out for a hero under arbetet med låten. Men det är ju detta vi förväntar oss när Max Martin och Oscar Holter är med och drar i spakarna. Då blir det mer eller mindre fantastiskt.

Conan Gray

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011