Eld & Snö skulle ju kunna vara en ny roman av R. R. Martin, som utspelar sig i någon form av Game of Thrones-universum. Men här är det istället avskalad och emotionell pop som fått den titeln.

Följ på Apple Music

Bakom låten hittar vi Robin Rick, en svensk i exil i Norge. Låten skrevs för cirka tre år sedan under en turbulent tid mellan artisten och hans dåvarande flickvän. Även om texten handlar om att stå vid den andras sida för resten av livet, så blev verkligheten inte samma som sagan och idag är de istället varandras ex.

Det var också de där tre åren som behövdes från att låten skrevs till att den blev det den är idag. När man fått lite perspektiv på situationen, samt att Robin Rick berättar att låten i sig hamnat lite i glömska på hårddisken efter allt som hänt. Så nu fick han äntligen tiden att färdigställa Eld & Snö.

Produktion är som sagt avskalad. En gitarr och rytmer hjälper till att måla upp Robins text om evig kärlek och att stå vid varandras sida. Även om kärleken inte höll hela vägen för dem denna gång, så är det en fin och emotionell låt.

Robin Rick

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.