I går stannade hela musiksverige upp när Håkan Hellström premiärspelade sin första singel från kommande skivan Det Kommer Aldrig Va Över För Mig i radio, som släpps den 17:e April.
Låten – med samma namn som skivan – är typiskt Hellström med en tillbakablick på sitt liv, med något fylligare produktion som påminner om U2 / The Killers (även melodin från When we were young är snyggt lånad).
I början av sommaren drar Håkan ut på en turné för spelningar i bland annat Göteborg (Slottsskogsvallen), Borlänge (Peace & Love), Sundsvall (Konsertfesten) med flera.

Nordiska Favoriter

Det Kommer Aldrig Va Över För Mig - Håkan Hellström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.