Noak Hellsing fortsätter att imponera när han här släpper singeln Enemy från kommande EP:n YESTERYEAR. En låt där den 20-årige sångaren än en gång sjunger direkt från hjärtat och ger oss gåshud med sitt uttryck. Det är mjukt och känslosamt, medan Hellsing sjunger om känslorna kring ett break-up där älskare plötsligt blivit fiender.

Svensk Pop Apple Music

Enemy är en låt som ligger mig väldigt nära hjärtat. Texten nästan flög ur mig och det kändes självklart vad låten skulle handla om när jag satte mig ner vid pianot och sjöng de första melodierna. Jag tror många kan känna igen sig i att en person som stått en så nära plötsligt blir en främling, eller till och med en fiende.”

Arrangemanget är snyggt med en grund av piano som målas upp med ett behagligt komp. Mjuk trummor och gitarrer lyfter fram Noaks sköra röst och man kan inte göra annat än att sluta ögonen och njuta av sången.

Enemy är skriven av Noak tillsammans med Elias Edman samt producerad av Jacob Werner.

Noak Hellsing

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011