Med singeln I learned to forgive släpper Karmic Neighborhood sjätte låten som leder upp till albumet och filmen Equinox the Musical. Equinox är berättelsen om två hemlösa unga älskare som upptäcker att förlåtelse, tacksamhet och kärlek kan vara nycklarna till att navigera i livets mest utmanande omständigheter. Just det här spåret berör teman som förlåtelse, motståndskraft, sinnesfrid, hopplöshet och mer.

Svensk Pop

En fin och hoppfull popballad där sångerskan ger oss gåshud med sin straka röst, samt av låtens upplyftande budskap. Produktionen i sig doftar 90-tal med den funkiga känslan och gospelkörerna. vilket jag gillade. Så det är definitivt en fin liten låt producenterna och låtskrivarna i Karmic Neighborhood kokat ihop.

Bakom Karmic Neighborhood hittar vi producenterna och låtskrivarna Armand Ruby och Julian Colbeck, som jobbat med musik i mer eller mindre hela deras 60-något år långa liv.

Karmic Neighborhood

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.