Foto: Jonathan Perlmann

Charmtrollen Marcus & Martinus stod ju för årets näst bästa bidrag i Melodifestivalen med singeln Air. En låt som enligt min Replay-lista i Apple Music är en av de tio mest streamade låtarna för mig under året än så länge. Så det får väl räknas till något tänker jag.

POPMUZIK SUMMER

Nu är det dags för de norska bröderna att följa upp Air med singeln 247365. Klubbkänslan är kvar från Air, om än inte lika suggestiv. Nu är det uppåt och party för hela slanten när killarna sjunger om den där speciella någon som får dem att tänka på den personen 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, hela året. Låten känns nästan som en 90-talsfest i och med att produktionen andas just eurodance från det årtionde. Det gillas ju.

”Att vara en del av Melodifestivalen var en fantastisk och oförglömlig upplevelse för oss. Vi är otroligt tacksamma för allt stöd och all kärlek vi har fått från fansen och det svenska folket under vår resa. Air är en låt som betyder mycket för oss, och att kunna dela den med så många människor var magiskt. Nu hoppas vi att våra fans ska tycka om 247365 lika mycket.

Det har känts viktigt att uppföljaren håller samma mått som Air och det tycker vi verkligen att den här låten gör. Det är en av våra favoritlåtar och vi tror att den kommer göra folk glada”

247365 är skriven av duon tillsammans med David Kreuger, Niklas Carson Mattsson och Fredrik Kempe. Du hör resultatet här nedan.

Marcus & Martinus

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011