Jag tänkte tipsa om tre sätt för dig som läsare att få ut mer av Popmuzik.

Popmuzik Lover

❤️ Bli Popmuzik Lover på Patreon.

Du inte bara stöttar arbetet med bloggen (vilket är viktigt för att den ens ska kunna leva vidare), du hittar även inlägg i bloggen varje vecka som enbart går att läsa om man är Patreon.
Som Popmuzik Lover får du utvalda musiktips, intervjuer, recensioner, foton från konserter samt krönikor. Du får mer Popmuzik med andra ord.

🎧 Följ bloggens spellistor på Apple Music.

Alla spellistor som du hittar i bloggen görs i Apple Music. Vissa av dem är speglade till Spotify och uppdateras natten efter, men de flesta spellistor på Spotify underhålls inte alls.
Vill du ha den bästa handplockade musiken i öronen, så är det Apple Music du ska använda för att ha de senast uppdaterade spellistorna och att få låtarna i den ordning du vill höra dem.

🔔 Aktivera pushnotiser i din webbläsare och mobil.

Varesig du använder en dator, surfplatta eller mobil så kan du få notiser från bloggen när nya inlägg publiceras. Ett smidigt sätt att hålla koll på den senaste musiken och de olika inläggen.
Klicka gärna ”Ja tack!” nästa gång du får frågan om du vill aktivera notiser från bloggen. Funkar i alla webbläsare och mobiloperativsystem.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.