Det var längesedan vi hörde något från Stockholm Noir. Men duon har inte suttit helt sysslolösa sedan singeln Babushka’s Lullaby 2021. De har nämligen jobbat på ett helt nytt album som då kommer att följa upp DIV duon släppte 2018. Det nya albumet är planerat att släppas nu till hösten.

Skicka in din musik

Jag fick en hälsning från bandet inför detta inlägg om tiden fram tills idag:

”Vi är tacksamma för ditt fortsatta intresse för vår konst. Vi har mediterat i det svenska kalla mörkret under denna period av tystnad. Vi har samlat nya fallna änglar i vår krets, vilket speglas i våra kommande musiksläpp.”

Första smakprovet från det albumet är Loop, som släpps idag.
För oss som älskar ljudbilden Stockholm Noir levererar är det helt klart något att bli exalterad av. Det är mörkt och dansant med en nästan suggestiv känsla över sig. Personligen känns det som duon än en gång får igång dansgolvet med musiken.

Loop handlar om kaoset i världen som fortsätter att hända sekel efter sekel, som en kaotisk loop där människor lider, men mänskligheten lär sig fortfarande inte av det. Den tröst vi söker, som ett barn som tittar på sin mamma, existerar bara för en kort stund.”

Stockholm Noir

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011