Om du liksom jag älskar klubbmusik med riktigt bra driv och melodi, så kommer singeln Only one med producenten och DJ:n Niko The Kid bli din nya favorit. Basgången kommer att få dina ben att vilja dansa och energin i syntharna bygger upp en stämningen och känslan. Till detta får vi snygga stråkar som ger karaktär till spåret. Det blir dramatiskt och energiskt. Detta är verkligen en låt som kommer sätta eld på dansgolven. Jag lovar!

Nordiska Favoriter

Till sin hjälp har Niko The Kid bjudit in Maylyn som lägger sången på låten. Om samarbetet berättar producenten för bloggen:

”Maylyn och jag träffades första gången över zoom under covid-lockdown-dagarna 2020. Vi ville skapa något hemsökt och mörkt. Till en början skrev vi den i ett mycket långsammare tempo, vilket lämpade sig för skrivprocessen. Jag blev inspirerad av Freemasons-versionen av Alanis Morissettes Uninvited som hade ett stort och vackert stråkarrangemang. Efter att ha spelat in all sång låste jag in mig och började bygga upp stråkarna. Jag tror att jag tillbringade ungefär en vecka med att programmera de enskilda fiolerna, altfiolerna, cellonen etc. Efter det ökade jag takten på låten och fyllde på med trummor, bas och allt. Det här kan vara min favoritlåt jag har gjort hittills.”

Man kan inte säga annat än att Niko The Kid inleder 2023 på topp med denna storslagna klubblåt.
Lyssna här i bloggen.

Följ Niko The Kid på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011