Få igång dansgolvet med denna klubbdänga av Jonathan Andersson, eller Oberg som han kallar sig. Jag fick härlig 90-talsnostalgi av produktionen som doftade eurodance. Klassisk setup också med kvinna och man som sjöng. Beatet är hårt och härligt stompigt. Känns som detta kan funka på många dansgolv där ute, eller vad tror du?

Dolby Atmos

Med singeln får vi första nya musiken med Oberg efter att ha släppt EP:n Part I i fjol. Men nu blir det åka av, då producenten har kokat ihop ytterligare två singlar som släpps innan året är slut.

Oberg

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.