Mys i soffan under en varm filt tillsammans med LOKATT som här släpper den vackra singeln In snow and time. En låt om hopp, förlåtelse, förändring och en påminnelse om att det aldrig är för sent. Ett fint budskap främst nu under julen.

Nordiska Favoriter

LOKATT berättar för bloggen:

”Vi ville göra en sång för de ensamma människor som kämpar för att hitta sin väg. Det är en psalm för en vän i nöd och någon förtappad själ som förlorat sitt ljus. Men egentligen är det en psalm för alla.”

Producenten Harald Björk har lagt en ambient atmosfär över låten, där varma synthar kombineras med den akustiska gitarren på låten. Det skapar en glittrande täcke över låten som gör den extra vacker. Lyssna och njut här i bloggen.

Följ LOKATT på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.