Mys i soffan under en varm filt tillsammans med LOKATT som här släpper den vackra singeln In snow and time. En låt om hopp, förlåtelse, förändring och en påminnelse om att det aldrig är för sent. Ett fint budskap främst nu under julen.

Popmuzik Lover

LOKATT berättar för bloggen:

”Vi ville göra en sång för de ensamma människor som kämpar för att hitta sin väg. Det är en psalm för en vän i nöd och någon förtappad själ som förlorat sitt ljus. Men egentligen är det en psalm för alla.”

Producenten Harald Björk har lagt en ambient atmosfär över låten, där varma synthar kombineras med den akustiska gitarren på låten. Det skapar en glittrande täcke över låten som gör den extra vacker. Lyssna och njut här i bloggen.

Följ LOKATT på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.