Den Brooklyn-baserade artisten Aradia ger oss här den upplyftande och härliga singeln Imagine. Med ett episkt arrangemang som målas upp av bland annat sitar och ropande körer mixas Taiko-trummor och mjuka synthar för att skapa denna filmiska poplåt. Jag började genast tänka på träningsscenen i Mulan när jag hörde låten och visst skulle denna passa perfekt i en Disney-film, eller en storslagen äventyrsfilm för hela familjen?

Följ på Apple Music

Titeln passar i alla fall perfekt med musiken. För det är fantasifullt och man målar verkligen upp en helt nu värld till låten. Underbart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.