Den Brooklyn-baserade artisten Aradia ger oss här den upplyftande och härliga singeln Imagine. Med ett episkt arrangemang som målas upp av bland annat sitar och ropande körer mixas Taiko-trummor och mjuka synthar för att skapa denna filmiska poplåt. Jag började genast tänka på träningsscenen i Mulan när jag hörde låten och visst skulle denna passa perfekt i en Disney-film, eller en storslagen äventyrsfilm för hela familjen?

Svensk Pop Apple Music

Titeln passar i alla fall perfekt med musiken. För det är fantasifullt och man målar verkligen upp en helt nu värld till låten. Underbart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011