MUMS! Brittiska Louis La Roche bjuder på en sammetslen ljudbild när han släpper den starka singeln Gone. Låten markerar den femte fån hans kommande studioalbum. Här är det retro som står i fokus och mer specifik disco. Passande nog kallas genren NewRetroWave och inspireras av klassisk brit-pop hämtad från ljuva 80-talet. Jag menar vem älskar inte saxofon liksom. Trummornas mjuka framtoning i kombination med sköna vokaler och lyxiga synthar är precis vad vi behöver för att värma oss i höstkylan. Vad är bättre en melankolisk dansgolvshit som talar om slutet på en relation. Dansa bort din sorg till Gone!

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.