Kiara Eve från Australien är just nu aktuell med sitt debutalbum Close Up. Från det kan du här lyssna på låten Are you looking at me?

Favoriter Apple Music

Are you looking at me? ger oss vemodig känsla till en luftig och skönt medryckande arrangemang som byggs upp kring ett skönt beat och mjuka synthar. På låten i sig sjunger Kiara om oönskad uppmärksamhet från främlingar, främst på nattklubbar.
Sångerskan berättar:

”Jag brukade hata att gå ut och klubba eftersom det verkade för killar att det var en öppen inbjudan att stöta på mig och mina vänner. Det verkade orimligt att vi egentligen bara ville dansa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011