Kiara Eve från Australien är just nu aktuell med sitt debutalbum Close Up. Från det kan du här lyssna på låten Are you looking at me?

Svensk Pop

Are you looking at me? ger oss vemodig känsla till en luftig och skönt medryckande arrangemang som byggs upp kring ett skönt beat och mjuka synthar. På låten i sig sjunger Kiara om oönskad uppmärksamhet från främlingar, främst på nattklubbar.
Sångerskan berättar:

”Jag brukade hata att gå ut och klubba eftersom det verkade för killar att det var en öppen inbjudan att stöta på mig och mina vänner. Det verkade orimligt att vi egentligen bara ville dansa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.