Musikskaparen Sebastian Björnfot förbereder sig inför sitt femte (!) album. Men innan När du kommer hem släpps kommer såklart ett flertal singlar föregå fullängdaren. Låten Söndag, plåster är elektroniskt lekfull där sångaren kombinerar en släpande melodi med kraftig autotune. Helheten blir unik och ljudbilden sätter en tydlig karaktär för Björnfots uttryck. Den nya musiken säger artisten är mer direkt, personligt och högljudd än innan.

Favoriter Apple Music

”Stundtals blir en omfamnad i den tidigare kända mattan av hypnotiskt repetitiva synth-partier, för att sedan den andra sekunden bli inslängd i en virvelvind av atonalt oljud. Helheten är brådskande och livfull på ett helt nytt sätt.”

Sebastian Björnfot

Det känns som att vi får stiga in i artistens sinne på den aktuella singeln och även om det många gånger känns kaotisk och melankolisk finner jag ändå ett lugn och trygghet. En märklig balans kan man tycka, men enligt mig något som får Sebastian att särskilja sig från konkurrensen och skina med sin musikalitet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011