Musikskaparen Sebastian Björnfot förbereder sig inför sitt femte (!) album. Men innan När du kommer hem släpps kommer såklart ett flertal singlar föregå fullängdaren. Låten Söndag, plåster är elektroniskt lekfull där sångaren kombinerar en släpande melodi med kraftig autotune. Helheten blir unik och ljudbilden sätter en tydlig karaktär för Björnfots uttryck. Den nya musiken säger artisten är mer direkt, personligt och högljudd än innan.

Nordiska Favoriter

”Stundtals blir en omfamnad i den tidigare kända mattan av hypnotiskt repetitiva synth-partier, för att sedan den andra sekunden bli inslängd i en virvelvind av atonalt oljud. Helheten är brådskande och livfull på ett helt nytt sätt.”

Sebastian Björnfot

Det känns som att vi får stiga in i artistens sinne på den aktuella singeln och även om det många gånger känns kaotisk och melankolisk finner jag ändå ett lugn och trygghet. En märklig balans kan man tycka, men enligt mig något som får Sebastian att särskilja sig från konkurrensen och skina med sin musikalitet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.