Amerikanska Sophia Bavishi öppnar upp sitt hjärta på den ärliga singeln Fragile Heart. Här blandar den lovande stjärnan elektronisk produktion med råa vokaler. Författare av många låtar på temat hjärtesorg finner även Sophia en helt ny sida av sitt låtskrivande på den aktuella låten.

KMR Studios

”Jag har skrivit flera låtar om att relationer tar slut, och hjärtesorgen som följer med det. Men för den här låten arbetade jag runt den hjälplösa ”Jag är så ledsen eftersom de gjorde slut med mig”-känslan till en plats av styrka och självförtroende och berättade det från hjärtekrossarens perspektiv. Det är en ond och hårt slående låt som utstrålar passion och ilska. Uppbyggnaden i låten visar spänningen i ett förhållande som alltid var tänkt att ta slut. Fragile Heart handlar om mystik, kraft och ångest, en perfekt låt för när du känner att du är i skurk-läge. Hoppas ni har lika roligt att lyssna på den här som jag hade när jan gjorde den!”

Sophia Bavishi

Inget är så bitterljuvt som hämden och Bavishi tar ett snyggt berättargrepp på nysläppta Fragile Heart. Extra skimrande är hon i refrängerna där låten exploderar ut i ren pop-eufori.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.