Amerikanska Sophia Bavishi öppnar upp sitt hjärta på den ärliga singeln Fragile Heart. Här blandar den lovande stjärnan elektronisk produktion med råa vokaler. Författare av många låtar på temat hjärtesorg finner även Sophia en helt ny sida av sitt låtskrivande på den aktuella låten.

Följ på Apple Music

”Jag har skrivit flera låtar om att relationer tar slut, och hjärtesorgen som följer med det. Men för den här låten arbetade jag runt den hjälplösa ”Jag är så ledsen eftersom de gjorde slut med mig”-känslan till en plats av styrka och självförtroende och berättade det från hjärtekrossarens perspektiv. Det är en ond och hårt slående låt som utstrålar passion och ilska. Uppbyggnaden i låten visar spänningen i ett förhållande som alltid var tänkt att ta slut. Fragile Heart handlar om mystik, kraft och ångest, en perfekt låt för när du känner att du är i skurk-läge. Hoppas ni har lika roligt att lyssna på den här som jag hade när jan gjorde den!”

Sophia Bavishi

Inget är så bitterljuvt som hämden och Bavishi tar ett snyggt berättargrepp på nysläppta Fragile Heart. Extra skimrande är hon i refrängerna där låten exploderar ut i ren pop-eufori.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011