Då var det dags för härligt medryckande elektropop i bloggen.

DOLBY ATMOS

Det är den australiensiska artisten Mardi Lumsden som här släpper singeln Nineteen. En låt som då blir Mardis tredje från sitt kommande andra album.

Här bjuder artisten oss på nostalgisk låt om ungdomlig kärlek. Producerad till en pulserande poplåt som är lika bubblande och sprudlande som kärleken själv skulle jag säga.

Mardi hittar inspiration från akter som The Weeknd och M83 och låten var den i hennes utmaningen att skriva en låt i veckan tillsammans med sin man och producent Andrew Pennay.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011