Då var det dags för härligt medryckande elektropop i bloggen.

Popmuzik Podcast

Det är den australiensiska artisten Mardi Lumsden som här släpper singeln Nineteen. En låt som då blir Mardis tredje från sitt kommande andra album.

Här bjuder artisten oss på nostalgisk låt om ungdomlig kärlek. Producerad till en pulserande poplåt som är lika bubblande och sprudlande som kärleken själv skulle jag säga.

Mardi hittar inspiration från akter som The Weeknd och M83 och låten var den i hennes utmaningen att skriva en låt i veckan tillsammans med sin man och producent Andrew Pennay.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.