Med en härligt pulserande refräng och stark popmelodi släpper här den österrikiska sångerskan KTEE singeln The One. En låt som trots sin medryckande känsla har ett mörkare skimmer under sig. För The One handlar om att just the one inte hade skadat dig eller kysst andra. Att om man är förblindad av kärlek inte ser varningarna kring personen. Som helt enkelt inte är the one.

Favoriter Apple Music

Jag tycker det blir ett starkt budskap och en tydlig uppmaning att lämna den som gör dig illa. För det är fan inte värt det och man behöver se livet lite mer nyktert, även om man är kär.

KTEE själv sjunger av erfarenhet på låten och hade helt ignorerat alla varningar och istället skuldbelade sig själv för det som var fel.

”Hela förhållandet dödade min självkänsla. Jag insåg så småningom att jag blev kär i idén om den här personen, inte i den faktiska personen.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011