Med singeln I’m not leaving släpper det brittiska bandet MARLOW första smakprovet från kommande EP:n med samma namn, som dyker upp nästa år.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på en låt som snyggt byggs upp av synthar och en gitarr och skapar en emotionell första vers för att sedan bygga på arrangemanget och verkligen växa sig storslagen. Det ger den där härliga arenakänslan till musiken, vilket jag uppskattade. Samtidigt har låten en snygg filmisk känsla över sig. Speciellt när den når sitt klimax på slutet.

Om singeln berättar sångaren Freddie Marlow för oss:

”Den här låten handlar om de upplevelser jag har haft med människor som kämpar med ångest och mental hälsa. Texterna berättar en historia om någon som förklarar för en älskad att de finns där för dem och kommer att förbli vid deras sida under alla de tuffa tiderna. Jag har alltid föreställt mig att I’m not leaving skulle bli aktuell under känslomässiga/kraftfulla scener i succéprogram som Stranger Things och Grays Anatomy.”

Vi får hoppas att så blir fallet. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011