Med singeln I’m not leaving släpper det brittiska bandet MARLOW första smakprovet från kommande EP:n med samma namn, som dyker upp nästa år.

Apple Music Svensk Pop

Här bjuds vi på en låt som snyggt byggs upp av synthar och en gitarr och skapar en emotionell första vers för att sedan bygga på arrangemanget och verkligen växa sig storslagen. Det ger den där härliga arenakänslan till musiken, vilket jag uppskattade. Samtidigt har låten en snygg filmisk känsla över sig. Speciellt när den når sitt klimax på slutet.

Om singeln berättar sångaren Freddie Marlow för oss:

”Den här låten handlar om de upplevelser jag har haft med människor som kämpar med ångest och mental hälsa. Texterna berättar en historia om någon som förklarar för en älskad att de finns där för dem och kommer att förbli vid deras sida under alla de tuffa tiderna. Jag har alltid föreställt mig att I’m not leaving skulle bli aktuell under känslomässiga/kraftfulla scener i succéprogram som Stranger Things och Grays Anatomy.”

Vi får hoppas att så blir fallet. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.