För detta inlägg tar vi oss till Australien och närmare bestämt Melbourne. Där hittar vi artisten och producenten Avro Arvo vars musik i grunden inspirerats fram av akter som Phoenix, Polo & Pan och Foals, för att nämna några.

Skicka in din musik

Nu är artisten aktuell med singeln Luminous skies. En härligt medryckande och varm poplåt som gjord för att ha som soundtrack till resan eller äventysvideon.
Låten i sig handlar om den där speciella personen som kan sätta sig i din skalle och vara i dina tankar hela tiden. En mysig känsla och en minst lika mysig låt skulle jag säga.

I November släpper Avro Arvo sitt debutalbum, så det kan du definitivt hålla utkik efter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011